Gå til sidens hovedinnhold

Ytterligere fire bekreftet smittet i Steinkjer

Et knapt døgn etter at det ble kjent at en videregående-elev i Steinkjer var koronasmittet, melder Steinkjer kommune at ytterligere fire nye smittetilfeller er bekreftet.

Alle fire er menn i aldersgruppen 18-65 år. To av de fire har kjent utgangspunkt for smitte. Smittesporing er igangsatt.

Kommunen presiserer samtidig at alle som IKKE er satt i karantene på grunn av ny smitte skal ikke gjøre annet enn å følge anbefalingene om avstand og håndvask på skole og fritid. Dersom man får symptomer, skal man holde seg hjemme og la seg teste så fort som mulig.

Kommunen har også lagt ut ytterligere opplysninger om bussruten som den smittede videregåendeeleven har tatt:

Eleven har tatt en buss t/r og dette gjelder tidsrommet 26., 27. og 28. oktober. Bussen til skolen går fra Vellamelen 07.35 til Egge ungdomsskole og videre til Montessoriskolen. Når den kommer til Egge, går noen av elevene over til en ny buss som kommer fra Haug i Kvam og den går til Guldbergaunet. Returbussen går først fra Montessoriskolen til Steinkjer vgs, videre fra Steinkjer vgs. kl. 15.40 direkte til Vellamelen, og så videre til Dalbygda. Øvrige busser som går andre ruter i samme tidsrom er ikke berørt.

De elevene som har benyttet seg av denne bussruten, enten på tur eller retur i disse tre dagene, må være i karantene og melde seg til teststasjonen søndag.

De som har vært på bussrutene beskrevet nedenfor, må ringe teststasjonen på tlf 47 79 06 83.

Kommentarer til denne saken