Gå til sidens hovedinnhold

VIDU kjører koronaprøver til St. Olav

VIDU AS sine ansatte stiller virkelig opp for Steinkjer Kommune. Nå kjører de koronatester fra testsenteret på Egge til laboratoriet på St. Olav i Trondheim. Det gjør de to ganger hver dag. De bidrar på den måten til at folk får raskere svar på koronatestene sine, og at alle i karantene slipper å sitte lenger enn høyst nødvendig. Eventuelt får tatt prøve de også, raskere.
- Det er avdelingen i Steinkjer som kjører prøvene. Vi startet på tirsdag og kjører to turer pr. dag. Inntil videre, sier Anne Kathrine Oxaal, som er konstituert daglig leder i VIDU.

VIDU AS tilbyr varierte og meningsfylte arbeidsoppgaver for mennesker med ulike behov for arbeidstilpassning og arbeidspraksis. VIDU har fire avdelinger: Steinkjer, Malm, Inderøy og Snåsa. Før het de Stas, Jekta, Flyndra og Snåsaprodutkter. I februar 2019 fusjonerte de, og da ble det nye navnet VIDU AS. Selskapet er datter av morselskapet Inn-Trøndelag Vekst som eies av Snåsa, Steinkjer og Inderøy Kommune. I tillegg er Campingplassen på Guldbergaunet i Steinkjer en del av morselskapet

Les også

Vidu AS får tilskudd til campingen - skal få flere i arbeid med flere senger

Les også

Brukt'n i Malm selger alt fra kaffekopper til strøsand og ved

Kommentarer til denne saken