Tema

tirsdag 09.01 2018

Eventyrlige snøforhold...

Mandag var det drømmeforhold for dem som liker mye snø. Og en dritdag for dem som ikke liker snø. Natt til tirsdag har imidlertid de fleste av de store snøhaugene blitt fjernet, i hvert fall fra Steinkjer sentrum.

fredag 15.12 2017

– Dette er vårt svar på velgernes tillit

Miljøpartiet de grønne bruker mer av oppsparte midler for å finansiere små og store miljøtiltak.

mandag 27.11 2017

Verdenslansering i Steinkjer

Sjefen og kokkene ved Tingvold Park Hotel i Steinkjer, tror de er det eneste hotellet i Norge som lager omtrent alt de serverer til frokostbordet selv.

mandag 20.11 2017

Politiet sperret vei i Steinkjer sentrum

Alvorlig hendelse på rådhuset

Tre personer er pågrepet og satt i arrest i Steinkjer mandag formiddag. De skal ha kommet med grove alvorlige trusler mot et offentlig sentralt bygg i Steinkjer. Truslene var så alvorlieg at politiet valgte å bevæpne seg.

40-årsjubileum for SFKs gamle helter

Fredag var det duket for nok en opprykksfeiring for SFK-laget – 40 år etter feiringen av det historiske opprykket til hovedserien i fotball.

torsdag 16.11 2017

Aktivitetssenteret = liv eller død

Kari Martinsen tror ikke de frivillige vil klare å utføre jobben de ansatte ved Aktivitetssenteret i Steinkjer har gjort. Hun hevder Aktivitetssenteret er leve eller ikke leve for hennes del, for mannen hennes, som også sitter i rullestol, er der mange dager i uka.

fredag 06.10 2017
4

Populært med "hjemflyttere" i avisa

Hver fredag siden mars har vi snakket med en person som har kommet flyttende tilbake til Steinkjer. Den ukentlige spalten har blitt utrolig populær.