Tema

tirsdag 08.10 2019

Arrangørene fornøyd med festivalen

tirsdag 11.06 2019
7

Kokkene i 9.-klasse fikk mer enn bestått

Inviterte til gourmetaften

fredag 07.06 2019

I dag åpnes et nytt spisested i Steinkjer sentrum

Chef i nye lokaler

onsdag 29.05 2019

Verran sykeheim:

– Kjøkkenet er ikke forhandlingsbart

onsdag 24.04 2019

Verdenspremiere på nytt øl fra Steinkjer

fredag 01.03 2019

Pop-up fiskerestaurant på Steinkjer vgs.

Elever ved Steinkjer videregående skole åpner dørene til fiskerestauranten Omega neste uke.

fredag 25.01 2019

«Mat på E6» ruller videre

Vil starte urbant landbruk i år

torsdag 10.01 2019

Mye spennende på gang i Kongens gate på Sørsia

Mathallen flytter til sentrum og Norconsult utvider

fredag 04.01 2019

Mattips skal gi mindre svinn

fredag 21.12 2018

Hobbyen har blitt levebrødet til Anton Finstad

"Skikkelig heimlaga"

fredag 14.12 2018

Oranut (26) satser stort på thaimat

onsdag 05.12 2018

Ny arabisk restaurant i sentrum

fredag 16.11 2018

Fredagspraten:

Jordbærpiken på Amfi

fredag 02.11 2018

«Vi dekker til fest» – kalles et prosjekt som gjennomføres i ungdomsskolene

Lekker mat på timeplanen

onsdag 31.10 2018

Selger minst 1000 smultringer hver dag

fredag 21.09 2018

Økouka i Trøndelag

Lokalt og økologisk under Økouka

fredag 22.06 2018

Baker stadig mer for salg

Nylig fikk Steinkjer sentralkjøkken en ny eltemaskin på plass. Og et eget produksjonsrom for baking for å møte etterspørselen etter bløtkaker.

tirsdag 15.05 2018

Pizza, kebab og grillretter

1. juni åpner Zabih Sultani gatekjøkkenet Tasty i de tidligere lokalene til Go og mætt.

onsdag 09.05 2018

Kokkeshow med lukt og smak

Med to lokale kokker, et filmteam fra Nord universitet og 30 sultne gjester inviterte Vårt Hjem og Erik Jensen til den første utgaven av «Snadder»

torsdag 12.04 2018

Rektoren skeptisk til skolemat

Verran innførte skolelunsj i 2016. Formannskapet har bedt rådmannen om å foreta en markedsundersøkelse om behovet for frokost.

fredag 23.03 2018

25. mars er årets Vaffeldag.

Vaffel e godt det, ja!

I Kvam ble årets vaffeldag markert denne uka. Butikken i bygda invitert barna i barnehagen på prøvesmaking tre dager før selve Vaffeldagen i Norge, som er søndag 25. mars.

torsdag 22.02 2018

Peppes Pizza vil etablere seg i Steinkjer

Peppes Pizza har ambisjoner om å åpne 50 nye take away-restauranter i løpet av de neste tre årene. Steinkjer er et av stedene hvor de ønsker å etablere seg, og nå er de på leting etter en egnet driver.

fredag 05.01 2018

Noen slutter, andre satser

Denne uka ble det klart at gatekjøkkenet Go og Mætt i Steinkjer sentrum stenger dørene. På motsatt side av gata åpner Mintage dørene.

tirsdag 19.12 2017
7

Jessenkaka holder seg til påske

Baker du Jessenkak, har du brød helt til påske om du glemmer brødet i kjelleren eller blir lei smaken. Så holdbart er julebrødet Anne-Sofie Schult-Jessen baker til hver eneste jul.

mandag 27.11 2017

Verdenslansering i Steinkjer

Sjefen og kokkene ved Tingvold Park Hotel i Steinkjer, tror de er det eneste hotellet i Norge som lager omtrent alt de serverer til frokostbordet selv.

12

Yrende liv på torget

Se bildene fra Bondens marked i helga.

onsdag 22.11 2017

Livsglede på Egge

Egge Helsetun skal bli et livsgledehjem, i likhet med sykehjemmene i Stod og Steinkjer. Lørdag inviterte de beboerne til en trivelig førjulskveld med mat, drikke og underholdning.

torsdag 16.11 2017

Stor stas å lage ordentlig mat

Alle de 143 elevene på niende trinnet ved Steinkjer ungdomsskole fikk prøve seg som ordentlige kokker og servitører forrige uke. De laget og serverte en treretters middag som nok kunne ta pusten av mange amatørkokker.

onsdag 01.11 2017

Bakere fra fire nasjoner

Det er et internasjonalt miljø i bakeriet hos Kari Mortensen. Brødene, kakene og kaffebrødet man kjøper hos Baker’n er laget av bakere og konditorer fra fire nasjoner.

mandag 30.10 2017

Nå blir det endringer på Vårt Hjem

På Vårt Hjem blir det nå spanske tilstander hver lørdags ettermiddag – med fristende tapasretter av lokale råvarer laget av Chef Mathallen. Og trubadur. Det blir i stedet for vaffel og kaffe, som Vårt Hjem nå har servert på lørdagene i sju år.

fredag 27.10 2017

Prosjekt «Unngå plast»

Da Morten Håvan i Sparbu leste at i 2050 vil det være like mye plast i havet som fisk, lurte han på om det gikk an å ha et kosthold uten bruk av plast. Ja, det prøver vi, sa kona Heidi Grosch, som skriver blogg om livet deres uten bruk av plast.

mandag 23.10 2017

Fiskesprell i barnehagen

Barna i Beitstad barnehage lærte seg å lage god og sunn mat av Rune Sandø fra Fiskesprell.

fredag 06.10 2017

Fullt hus på skolefrokost

Tradisjonen tro inviterte saniteten i Egge elevene i første klasse til skikkelig frokost forrige fredag.