Gå til sidens hovedinnhold

Steinkjerbygg er 80 år i dag

14. oktober 1941 ble Steinkjerbygg stiftet. Det ble etablert som et boligbyggeselskap - for å bidra til gjenreisningen av Steinkjer etter andre verdenskrigen. I 80 år har selskapet vært en aktiv utbygger i Steinkjer.

Steinkjer kommunen har alltid hatt aksjemajoritet i selskapet - og i 1981 ble kommunen eneeier. I 2003 ble alle Steinkjer kommunes boliger samlet i Steinkjerbygg AS. I dag er det Steinkjerbygg KF.

Forvalter veldig mye

Steinkjerbygg forvalter, bygger og utvikler funksjonelle og fremtidsrettede formålsbygg, utleieboliger og tomteområder i Steinkjer kommune. Konsernet forvalter i tillegg flere kontorbygg og er et viktig redskap for både steds- og byutvikling. De leier ut over 700 ulike kommunalboliger, flere næringslokaler, rådhuset og skoler/gymsaler til fritidsaktiviteter.

Steinkjerbyggkonsernet

Steinkjerbyggkonsernet består av Steinkjerbygg KF, Steinkjerbygg AS, InnoCamp AS, Steinkjerhus AS, Steinkjer Tomteselskap AS, Steinkjer Kulturbygg AS, Dampsaga Kulturbygg AS, Sagmestervegen 2B og Steinkjer Rådhus AS. Selskapene har felles administrasjon og nedenfor finner du kontaktinformasjon.
Prosjektavdeling og administrativ ledelse finner du i 6 etasje på Rådhuset. Avdeling Byggdrift har base i Skippergata 11 ved Bystranda.

Les også

Nå er O2-huset offisielt åpnet

Les også

Trærne vil bli hogget - og Regimenten vurderes solgt

Kommentarer til denne saken