Bor datteren din i Trondheim, eller har du kanskje barnebarn i Oslo? Nå kan du via abonnementet i Steinkjer-Avisa +alt følge med på det som skjer – ikke bare i Trøndelag, men hele landet, via 80 aviser i tillegg til lokalavisa di.

– Dette er et produkt vi vet mange har savnet, og vi håper mange vil benytte seg av muligheten til å oppgradere Steinkjer-Avisa-abonnementet sitt, sier sjefredaktør Monica Irén Solberg Susegg, i Steinkjer-Avisa.

I hele landet

+Alt er en del av Amedia. Muligheten gir deg tilgang til nyheter laget av 1100 journalister i over 80 aviser i hele Norge. Amedia holder til i alt fra små bygder til travle byer, fra Lyngdal i sør til Honningsvåg i nord. Med Steinkjer-Avisa +alt-abonnementet får du muligheten til å være tett på det som skjer hele døgnet – over hele landet: der du bor, der du vokste opp, der familien din bor eller der du har hytte.

– Spesielt i en tid hvor privatøkonomien er presset, er vi glade for å gi leserne muligheten til å lese flere aviser uten å være nødt til å ha mange ulike abonnenter. Det koster litt mer enn å ha kun Steinkjer-Avisa, men til gjengjeld får du muligheten til å lese en uendelig menge god journalistikk og holde deg oppdatert på det som skjer, sier Susegg.

TA Media er med

Hele TA Media er med på laget når vi lanserer +Alt. Det vil si at du som Steinkjer-Avisa-abonnement får med tilgang på både Trønder-Avisa og de andre lokalavisene i Snåsa, Inderøy, Namdalen og Levanger om du oppgraderer abonnementet ditt på Steinkjer-Avisa.

– Medieverdenen har vært gjennom flere transformasjoner, fra papiravis, via nettleser og til mobilen. +alt er plattformen og konseptet som setter oss i posisjon til å vinne kampen om lesernes tid i framtiden. Gjennom +alt kan vi tilby abonnentene en helhetlig dekning i Trøndelag som ingen konkurrenter kan matche, sier konsernsjef Sivert Rossing i TA Media.

Konsernsjefen presiserer at det ikke kun er medier mellom vi konkurrerer.

– Vi konkurrerer om folks tid og penger, og på mange måter er Netflix og HBO like viktige konkurrenter som andre tradisjonelle medier. Vi er nødt til å henge med på en utvikling som går raskere enn noen gang.

Masse sport og fotball

I tillegg til å lese aviser fra hele Trøndelag og Norge, får du som +alt-abonnent med Direktesport. Der vil vi streame ulike lokale fotballkamper hele sesongen, i tillegg til et høyt antall andre sporter.

– Vi skal i år sende rekordmange fotballkamper fra hele Trøndelag. Vi jobber nå med detaljene i dette, sier Rossing.

Hele Direktesport legges nå inn i +alt, noe som betyr at man må kjøpe seg opp for å få tilgang til sportstilbudet. Det betyr at produktet blir litt dyrere for abonnentene. Til gjengjeld blir det mye bedre.

– Det blir veldig gøy å kunne vise lokal og nasjonal sport hos oss, i en mye større grad enn vi ha gjort tidligere.