Elin Sofie Lorvik er utdannet journalist og har erfaring som journalist og redaktør i flere mediehus. Hun kommer fra jobben som konstituert redaktør for Næringsliv i Trøndelag (NT24) i Trønder-Avisa. Med utdanning som journalist og lang erfaring med prosjektledelse og digitalisering innen mediebransjen, vil hun bidra inn i flere små og store prosjekter, samt oppfølging av bedrifter i næringshagen.

– Jeg ser fram til å bli kjent med de kreative næringsdrivende som er tilknyttet og blir tilknyttet Tindved kulturhage, sier Lorvik i en pressemelding.

Tindved kulturhage opplyser at Lorvik har en kompetanse selskapet har god bruk for i små og store prosjekter de har gående, og i arbeidet med de 80 bedriftene i nettverket.

– Med en stadig økende etterspørsel fra kreative bedrifter er det viktig å få styrket laget med ny kompetanse og friske ideer, sier daglig leder Anne Segtnan.

Lorvik er også i startgropa som gründer på hjemgården i Lorvika i Steinkjer kommune.

– Noen ganger går det tog som man rett og slett må hoppe på. Denne jobben passer perfekt i kombinasjon med næringsutviklingen av gården som jeg driver med hjemme.


Om Tindved kulturhage:

Tindved er en næringshage for kreative bedrifter med tre avdelinger i Trøndelag; Brikken (Verdal), Filmfabrikken (Levanger) og Spiren (Inderøy). Per august 2021 er 80 bedrifter fra Røros i sør til Bindal i nord tilknyttet nettverket. Selskapet har nå fem ansatte og omsatte i 2020 for 9 865 000 kroner.