Steinkjer-Avisa og TA Media går inn i +alt og ved å velge dette får du tilgang til hele 80 aviser og Direktesport kun ved å ha ett abonnement: Steinkjer-Avisa +Alt.

Er du abonnent fra før, kan du oppgradere abonnementet ditt ved å gå inn på Steinkjer-Avisa.no/abo – du må være logget inn for å kunne oppgradere abonnementet.

For kunder som tidligere ikke har abonnert på oss, har vi introduksjonstilbud som gjør at du kan teste avisa og +alt i en hel måned før du betaler full pris. Hvis du ikke er abonnent kan du kjøpe abonnement på Steinkjer-Avisa +alt her.

Obs! Hvis du bruker Apple og er i app må du i stedet gå inn via nettleser på mobil eller PC på grunn av en feil med lenkene.

+alt er en del av Amedia. Muligheten gir deg tilgang til nyheter laget av 1100 journalister i over 80 aviser i hele Norge. Amedia holder til i alt fra små bygder til travle byer, fra Lyngdal i sør til Honningsvåg i nord. Med Steinkjer-Avisa +alt-abonnementet får du muligheten til å være tett på det som skjer hele døgnet – over hele landet: der du bor, der du vokste opp, der familien din bor eller der du har hytte.