(Trønder-Avisa)

STEINKJER: Klokken 22.17 mandag kveld fikk 110-sentralen i Namsos melding om at det hadde begynt å brenne i en bil i Tranamarka i Steinkjer.

Både brannbil og tankbil har rykket ut til stedet med blålys før klokken 22.30.

– En bil står i brann, sier vakt Fredrik Fjærli ved 110-sentralen, men kan ikke gi ytterligere informasjon foreløpig.

Ingen skadd

Operasjonsleder for Trøndelag politidistrikt, Arnt-Harald Aaslund, sier klokken 22.39 at alle personer i bilen har kommet seg ut, og at det ikke var fare for spredning av brannen. Brannvesenet jobbet da på stedet.

– Det skal ikke være noen personskader. Alle kom seg ut av bilen, men jeg vet ikke hvor mange som var i bilen. Vi har nettopp ankommet stedet og brannvesenet får gjøre jobben sin, sier operasjonslederen til Trønder-Avisa.

Trønder-Avisa møtte bileieren og noen kompiser ved den utbrente bilen på stedet. Selv sier han at det hele gikk veldig fort, men han er glad for at det gikk bra.

– Vi skulle vrake bilen, og så skulle vi se om det var noe liv igjen i motoren. Det var det, og det tok fyr i eksosen. Jeg prøvde å slukke det med et teppe, men det funket dårlig, sier bileier Henrik Strand til Trønder-Avisa på stedet etter at brannvesenet og politiet har avsluttet sitt oppdrag.

Gikk veldig fort

Da brannen oppstod ba han en kompis om å ringe brannvesenet, som slukket brannen. Politiet har også vært på stedet.

– Da brannvesenet kom ble det greit, men teppet funket dårlig, sier bileieren.

Han sier at bilen er utbrent etter at den begynte å brenne på et par minutter. Innen fem minutter ankom brannvesenet, så det hele gikk fort.

Han hadde høytalere og noen CD-er i bilen, men sier at det ikke er av betydning.

– Det var ingen personskader. Det er ikke mye eiendeler som er tapt, sier han.

Nå skal bilen fraktes til vraking.