«1. juni var «Fylkets hus» i Steinkjer sentrum definitivt historie. For selv om den nye, unge utgaven med samme navn lever i beste velgående på Nordsileiret, er Nord-Trøndelag fylkeskommune nå definitivt ute av det gamle administrasjonsbygget i Ogndalsveien 2. Også som eiere. De nye eierne overtok det 35 år gamle bygget med en skikkelig og tradisjonsrik kjøpskål».

Dette sto skrevet i Steinkjer-Avisa for nøyaktig 25 år siden. I dag, 2. juni 2022, vedtok formannskapet utbyggingsavtalen for bygging av atter et Fylkets hus i Steinkjer – på nabotomta til nettopp Ogndalsveien 2.

Videre sto det følgende i saken for 25 år sia:

«Det var dagens leietakere av bygget som benyttet sin forkjøpsrett da Ogndalsveien 2 ble lagt ut for salg. Gjennom et eget selskap, Ogndalsveien 2 AS, betalte 12 av dagens leietakere 6,5 millioner for eiendommen. De 12 aksjonærene er Folkeuniversitetet i Innherred, NIT AS, NT Utbygging AS, Nord-Trøndelagsforskning AS, ORIGO Reiseliv, Reko AS, Folkeuniversitetet i Nord-Trøndelag, NT Consult BAS, Halger Fjellvik Regnskapskontor, Nord-Trøndelag Røde Kors, Vikarservice AS og Kystriksvegen».