Gå til sidens hovedinnhold

Ordføreren: – Bruk helgen til å handle lokalt

– Næringslivet i Steinkjer står i en ekstremt krevende situasjon. Helgehandelen denne helga er med og redder arbeidsplasser i kommunen vår, sier ordfører Anne Berit Lein

– Vi skal være på Steinkjer i helga, og selv om det er strenge smitteverntiltak i Steinkjer, er det fortsatt mulig å handle i mange butikker og restauranter, sier Anne Berit Lein, ordfører i Steinkjer.

På Steinkjer kommunes hjemmeside oppfordrer hun steinkjerbyggen til å handle lokalt.

Vi har et kreativt og omstillingsvillig næringsliv i byen som har laget gode løsninger innenfor smittevernreglene. Jeg oppfordrer til å ta i bruk de mulighetene som er. Støtt opp om vårt lokale næringsliv, det er svært viktig nå, – sier Lein.

Take-away på det meste

Næringslivet i Steinkjer er kreative, og mange strekker seg langt for at du skal få tak i det du trenger uten at du må komme fysisk til butikken. Noen av butikkene handler for deg og setter posene utenfor døra så du kan hente det der, mens andre kjører hjem varene for deg.

– Mitt inntrykk er at det ordner seg bare du tar kontakt med butikkene, sier Anita Østby, som er leder for Steinkjer næringsforum.

– Take-away-begrepet dekker ikke lenger bare mat og drikke, men også klær, blomster, sko, bøker og noter – for å nevne noe.

La noen andre lage middagen

Frister det å slippe og lage middag i helga, er det mange som tilbyr takeaway på mat:

OX, Chef, Orion, Pizzabakeren, Enjoy Thai Cooking, Kina Wok, Steinkjer Pizza og Grill, Tasty Steinkjer, Mintage China House, Perrongen, Sparbukroa, Fellini, Malm hotell

AMFI

Big Bite, Sabrura Sticks & SushiThai Thai

PS: Vil du heller kokkelere selv, har selvfølgelig matbutikkene åpne som vanlig. Bruk gjerne hele åpningstiden og husk munnbind!

Kommentarer til denne saken