Verdt å få med seg

Tirsdag utspant seg forholdsvis rolig nyhetsmessig i Steinkjer. I løpet av mandag og natt til tirsdag, så hadde tyver tatt seg inn et garasjeanlegg og stjålet blant annet en del nøkler i sentrum.

Tidligere i uken har du kunne se og lese fra da vi ble med John sin 1300'ende tur i Ti på topp, men Tom, Magnus og John Anders er heller ikke så verst spreke.

Man kan også lese at skriftlig kommunikasjon lett kan føre til misforståelser. Slik som da Håvard skulle spørre om når Dampsaga Bad åpner.

Har du tips om en sak? Bruk vårt tips-skjema!

Stengte og reduserte veier

For tiden er Bomvegen absolutt redusert.Årsaken til dette fornying av veldig gamle vannrør, og de som kjører i den aktuelle vegen må belage seg på et noe forandret kjøremønster.

Røseggvegen skal få asfalt. I den forbindelse vil vegen være stengt mellom klokken 6 og klokken 18 denne uka. Omkjøringen skal være skiltet, men utrykningskjøretøy og rutegående trafikk slipper gjennom.

Fylkesveg 763 mot Snåsa har redusert hastighet ved Heggesbekkbrua og manuell dirigering på grunn av vegarbeid. Dette arbeidet skal være ferdig 31. oktober.

Fylkesvei 6974 ved Råde vil være stengt mellom klokka 8 og 13 på onsdag.

Været som kommer

Det ser ut som at regnet foretrekker mørket, da de få dråpene som kommer vil gjøre seg gjeldende natt til onsdag og etter klokken 17 onsdag ettermiddag. Ellers vil dagen være overskyet og temperaturene vil ligge rundt sju og åtte grader. Vinden vil gradvis øke og være på sitt sterkeste rundt klokken 15 med tolv meter i sekundet.

Solen står opp 08:15, og går ned igjen klokken 17:41.

Strøm

Dette skjer tirsdag

Onsdag er det en mulighet for å lytte til Odd Kristian Stavaas i bokprat om sin nye bok Trønderske turrenn. Bokpraten foregår på Steinkjer bibliotek klokken 18:00.

Dersom du ikke vil høre om Trønderske turrenn, så kan du klokken 18:00 høre Øystein «Pølsa» Pettersens foredrag Helt Konge på Steinkjer barneskole. I etterkant av foredraget vil det også bli diskutert hvordan man skal ha flest mulig utøvere, lengst mulig i Steinkjeridretten. Og årets ildsjel vil bli annonsert.

Tidligere på dagen er Jacob Almlid gjest hos Edvard Iversen på den ukentlige praten InnoTalk. Almlid arbeider i Steinkjer Næringsselskap og vil fortelle litt om arbeidet som gjøres der klokken 11:30 på InnoCamp.

Likte du Oppsummert, mener du den har mangler, eller har du kanskje tips til saker og arrangementer? Send oss din tilbakemelding eller tips i dette skjemaet.