Stengte og reduserte veier

Strandveien skulle egentlig åpne forrige uke, men det ble utsatt. Nå har det derimot skjedd en endring – og veien åpnet tirsdag!

Håkkadalsbrua er fortsatt stengt for denne uka, for å gjøre ferdig arbeidet som ble startet på i sommer.

Fylkesveg 763 mot Snåsa har redusert hastighet ved Heggesbekkbrua og manuell dirigering på grunn av vegarbeid. Dette arbeidet skal være ferdig 31. oktober.

Nyheter

Steinkjer-Avisa kunne tirsdag starte dagen med å fortelle at tross intensjonsavtalen som ble inngått mellom Verran kommune og Steinkjer kommune før sammenslåingen, så sitter det kun to personer fast på det gamle kommunehuset i Malm. Der skulle det komme sterke og solide fagmiljø, men det er vanskelig med få personer på kontoret. Dette koster også kommunen millioner i husleie for tomme lokaler.

John Ole Dolmseth i Follafoss samlet sommeren 2021 inn 400 underskrifter for å få til en ny folkeavstemning om kommunesammenslåingen. Han reagerer kraftig på de tomme kontorlokalene.

Gunnar Thorsen (Ap) er en annen som reagerer – men på parkeringsendringene ved Amfi. Han frykter dette vil svekke Steinkjer som handelsby. Det er ikke senterlederen enig i.

Tirsdag kveld kom det også en gladnyhet for ei dame fra Kvam! Hun er nemlig kåret til årets ildsjel.

Været som kommer

Onsdag blir hakket bedre enn tirsdag værmessig, ifølge yr.no. Temperaturen vil være rundt sju grader, men det vil både regne og blåse mindre.

Strøm

Strømprisen onsdag er relativt jevn hele døgnet, med en minimumspris på 13 øre og en makspris på 27. Snittprisen er 20 øre.

Dette skjer i Steinkjer

Kreftforeningen arrangerer onsdag temakafé på Steinkjer rådhus fra 18.00. Der er temaet «kliniske studier, hvem kan bli med og hvorfor bli med?»

På Steinkjer bibliotek er det norsktrening mellom 17.30 og 19.00, mens det på Egge museum er høstferiekafé på dagtid.

Likte du rapporten, mener du den har mangler, eller har du kanskje tips til saker og arrangementer? Send oss din tilbakemelding eller tips i dette skjemaet.