Birgit Tverås startet produksjon av økologisk gomme på hjemgården Tverås søndre

Tverås-gomme - snart i en butikk nær deg

Om noen få dager kan du kjøpe økologisk gomme fra Tverås gårdsmat i enkelte Coop-butikker i Steinkjer kommune. Produsenten, Birgit Tverås, har travle dager på gården Tverås søndre i Malm.

LOKALT: Hjemme på gården Tverås søndre i Malm har Birgit Tverås investert i produksjonsutstyr. Fjøset ble bygget på av datteren Jennie Selen og svigersønnen Petter Stavenes, som nå er drivere av gården. Hun betegner seg selv som kårkjerring. 

Nyheter

– Vi selger nå gommen vår gjennom grossistleddet Trøndelag mat, via dem er vi nå på vei inn i Coop. Så i løpet av en eller to uker håper jeg du vil finne Tverås-gomme hos OBS og Extra i Steinkjer, samt hos Prix i Malm og Coop marked i Follafoss. Hos Magne Melland på Joker i Sprova har vi allerede hatt salg en god stund, sier Birgit Tverås.