En liten smak av matfestivalen både her og der

Det blir ikke Trøndersk Matfestival med bugnende bord som dette i år, men festivalen legger likevel opp til at folk skal få gode matopplevelser lokalt.   Foto: Lena Johnsen

Nyheter

På grunn av koronasituasjonen ble årets utgave av Trøndersk Matfestival i Trondheim avlyst. Arrangør Oi! Trøndersk Mat og Drikke ønsket likevel å gi trønderne en smak av festivalen med en rekke små, lokale arrangementer rundt om i hele Trøndelag. Fra og med i dag og i løpet av helga kan du få med deg flere ulike

- Nå kommer festivalen til deg. Sammen med venner og familie kan folk finne fram til lokalmatopplevelsen og lage sin egen festivalstemning. Vi oppfordrer vårt publikum til å oppsøke de over 100 lokale arrangementene denne helga. Vi har laget en egen oversikt over hva som skjer i vår aktivitetskalender på matriketmidt.no, sier daglig leder Aslaug Rustad i Oi! Trøndersk Mat og Drikke.

I Steinkjer setter Gullimunn opp salgbod utenfor Chef mathallen, der de selger mel og steker vafler, samt holder salg av gomme fra Tverås Søndre. Gullimunn har også digitalt bakekurs denne helga.

Matfestivalen oppfordrer i tillegg folk til å besøke lokale restauranter, som Ox steak house, Famille og Chef , der de har varierte menyer som inneholder mange lokale smaker.