Bedre parkeringsforhold for kapellet og kirkegården:

30 nye parkeringsplasser bak InnoCamp

ny offentlig parkering: Like ovenfor den store parkeringsplassen ved Nord universitet/InnoCamp er det nå 30 offentlige parkeringsplasser. Innkjøringen dit er fra Kongens gate ved Steinkjer skole. Den ligger like ved gjerdet til kirkegården i Steinkjer. Skilt og automat kommer på plass med det første. 

I sentrums mest sentrale gater kan man parkere gratis inntil én time

Nyheter

Ved Nord universitet/InnoCamp i Steinkjer er det laget en ny og stor parkeringsplass med plass til ca. 200 biler. Den er i utgangspunktet tiltenkt ansatte og studenter. Men like bak den store parkeringsplassen, er det 30 offentlige parkeringsplasser. Innkjøringen er fra Kongens gate forbi Steinkjer skole – retning kirkegården. Det er veldig egnet å stå der når man skal på kirkegården eller i kapellet.