Endelig bedriftsmestere i bowling

VINNERNE: Eldar Ryan, Simon Heier og Andreas Wæhre fra Statens BIL. Foto: Andreas Wæhre 

Nyheter

Etter en koronapause ble vinnerne av årets bedriftsserie i bowling avgjort.

– Det kjennes bra og rettferdig å la lagene spille ferdig de kampene som gjensto slik at vi kunne dele ut pokaler på vanlig måte. Interessen har vært veldig stor, og det har vært utrolig artig spill, sier avdelingsleder i Bedriftsidretten Midt-Norge Andrea Hagstrøm.

26 lag meldte seg på i to puljer og har igjennom hele vinteren spilt kamper på mandager og tirsdager på Lykkeland Bowling.

– Finalekampene mellom de to beste lagene i hver pulje endte med Statens BIL som fikk førsteplassen etter særdeles godt spill mot de garva spillerne i NTE, forteller Hagstrøm og legger til at Nortura Steinkjer tok bronse etter en jevn kamp mot fylkeskommunen 3.