Da Steinkjersannan ble lagt ned ville ikke Forsvaret at noen minner skulle være igjen

Nå blir det forsvarsmuseum

steinkjersannans venner: Carl Ulven (venstre), Alf Berg, Arnulf Vengstad, Svein Karlsen, Geir Binde (representant for Sannan næring) og Roy Grøttheim er medlemmer/styremedlemmer av Steinkjersannans venner. De håper det er flere som vil være medlemmer. Vippser man kr 350 (vipps 594604), er man medlem på livstid. – Endelig har vi et sted der vi kan samle minner fra Forsvarets virksomhet i Steinkjer. Forsvarsforeningen med ordfører (Per Sverre Rannem) prøvde alt de kunne da Steinkjersannan ble lagt ned, men Forsvaret ville ikke at det skulle være noe igjen her i Steinkjer. Nå skal vi lage et lite museum og møtested. 

Nyheter

Tirsdag ettermiddag ble det gamle Telthuset på Steinkjersannan flyttet like ovenfor Poppellunden barnehage på Sannan. Det sørget ei svær kran, store lastebiler og dyktige folk for. Onsdag morgen ble telthuset løftet ned på nye betongpåler på Kroghbakken – like sør for blokka som står lengst sør i området.