Steinkjer-Avisa deltar på samkjøring om markedsføring av norsk reiseliv:

Gode tips til Norgesferien

SMÅBYFERIE: Og skulle det friste med et besøk i en idyllisk trehusby, kan kanskje Skudeneshavn på Karmøy være noe for deg. 

Nyheter

Samtidig som koronapandemien førte til at Norge stengte ned 12. mars, ble det raskt klart at reiselivet sto overfor en svært krevende sommer uten utenlandske turister. Samtidig falt annonseinntektene i lokalavisene, og dermed fikk Landslaget for lokalaviser (LLA) en lys idé: her måtte man samarbeide til beste for alle aktører.

40 aviser samarbeider

Som sagt, så gjort, og nå er 40 av avisene som er medlem i LLA i gang med på å publisere reisetips både i papiravisene og på nett.

På papir presenteres med jevne mellomrom to sider med korte presentasjoner av reisemål rundt om i landet, samt annonser, og på nettsiden landet-rundt.no finner du videoer og utfyllende saker med flere bilder.

I videoene presenterer ordførere eller andre med et bankende hjerte for kommunen sin litt om severdigheter og aktuelle reisemål i sine respektive kommuner.

Når ut til mange

De første sidene sto på trykk i Steinkjer-Avisa i forrige uke, og neste uker kommer to nye sider, sammen med presentasjonen av Steinkjer.

– De 40 lokalavisene som er med i vår nye reiselivssatsing, har et samlet opplag på ca 120.000 og dermed trolig rundt 300.000 lesere. Avisene er ledende og troverdige mediekanaler i 70 kommuner i Norge! Mitt ferietips landet rundt blir derfor en attraktiv annonsekanal for både lokale-, regionale- og nasjonale reiselivsannonsører, skriver LLA om satsingen.

Mitt Reisetips landet rundt er et samarbeid mellom lokalavisene, Landslaget for lokalaviser (LLA) og Lokalavissamkjøringa.