Neste helg kan du ta med deg bilen på drive-in-kino – i Steinkjerhallen!

DRIVE-IN: Du tror det ikke før du får se det: neste helg skal Steinkjerhallen fylles med biler når Steinkjers kommunale kino inviterer til drive-in-kino i Steinkjerhallen, med støtte fra Sparebank1 SMN. Fra venstre kinomaskinist Gustav Viem, kinosjef Ketil Tronstad, ordfører Anne Berit Lein, banksjef Guri Brede, kultursjef Leif Terje Nilsen og daglig leder Kenneth Karlsen i Steinkjerhallen.   Foto: Tore Vikan

Nyheter

Det dukker stadig opp kreative ideer i disse koronatider, og for et sulteforet kinopublikum er det neste helg mulighet for å oppleve noe som må sies å være et godt stykke utenom det vanlige: da inviterer nemlig Steinkjer kino i samarbeid med Sparebank1 SMN og Steinkjerhallen til drive-in-kino - inne i Steinkjerhallen!