Massiv motstand mot den foreslåtte masterplanen i et samlet Verran

– Dette finner vi oss ikke i!

NEI! Denne gjengen sier nei til masterplanen. Kjellrun Jensen fra pårørendeforeningen (t.v.), Unni Iversen fra pårørendeforeningen, Liv Beate Elnan Garnvik Follafoss kvinne- og familieforening, Anita Didriksen, plasstillitsvalgt, Marte Aasland, verneombud og småbarnsmamma og Ola Folladal, engasjert innbygger. 

Nyheter

Industriledere, tillitsvalgte, verneombud, pårørendeforening og engasjerte innbyggere i gamle Verran kommune er sterkt imot den foreslåtte masterplanen fra administrasjonen i Steinkjer kommune.– Dette blir for snevert. Masterplanen ser ikke det store bildet i det å ivareta offentlig helse og omsorg. Hvorfor er ikke innbyggerne spurt? spør verneombud Marte Aasland på i Malm sykehjem.