Drømmer om å kjøpe seg sin egen gård

Christoffer (21) satser stort som landbruksentreprenør

kom flyttende til mære: – Nå har jeg kjøpt/leid utstyr for ca. 2 millioner kroner. Blant annet i slangespredningsutstyr. Nå håper jeg det er flere som ønsker å kjøpe mine tjenester, sier Christoffer Aspelund, som opprinnelig kommer fra Aurskog-Høland. Han driver Aspelund Agroservice. Han har base på By gård i Steinkjer, der han både bor og har utstyret sitt lagret. – De er også en stor kunde, sier 21-åringen, som startet med å presse høy hos mange gårdbrukere i Steinkjer tørkesommeren 2018. 

En dag håper jeg å få råd til å kjøpe meg en gård

Nyheter

Tilflytteren Christoffer Aspelund (21) var gira på å kjøpe seg gård allerede før han kom flyttende for å gå tre år på Mære landbruksskole. Mens han venter på at han får råd til det, satser han stort som landbruksentreprenør.