Blir satt ut på leia inn mot Midtpunktet:

Fikk trefigur i gave fra "Trollboden"

Anne Berit Lein satte stor pris på den flotte trefiguren hun fikk i gave som avtroppende styreleder i Ogndalsbruket fra Tor Odd Elnan og de andre kreative trekunstnerne i "Trollboden". Figuren skal plasseres i gapahuken som ligger midtveis på sommerleia inn til Midtpunktet. Der blir det også kjørt opp scootertrasé til påske, slik at folk kan ta turen innom gapahuken og hilse på denne ettertenksomme karen.  

Nyheter

Da Anne Berit Lein nylig ble ordfører i Steinkjer, medførte det samtidig at hun ikke lenger kunne være styreleder i Steinkjer kommuneskoger - Ogndalsbruket.

I forbindelse med at Lein går av som styreleder etter mange år, ønsket de kreative karene i "Trollboden" å gi en gave, i form av en stor trefigur.

- Når man har gjort en god jobb, er det på sin plass med en gave, sier Tor Odd Elnan, som er en av ildsjelene som det siste året har produsert flotte trefigurer til Trollstien på Oftenåsen på løpende bånd.


 

Gaven kommer med to forbehold: Den skal plasseres på Ogndalsbrukets grunn, og den skal helst sitte i en gapahuk, da det er en sittende figur.

- Dette er en generøs gave som jeg setter stor pris på, og vi skal naturligvis følge opp ønsket om plassering, sier Lein.

Hun forteller at figuren blir plassert i gapahuken som ligger midtveis på sommerstien inn til Midtpunktet.

- Der blir det nå kjørt opp scootertrasé i påska, slik at folk kan legge turen til Midtpunktet om den leia også. På den måten får vi samtidig spredd trafikken inn til Midtpunktet langs to alternative ruter, sier ordføreren.