Emil, Lukas og Leon synes mamma og pappa er ganske strenge lærere

De fikk mye mer tid sammen

Lukus håper han kan feire 9-årsdagen med venner 19. april. Storebror Emil sier han er i ferd med å få litt klaus. Lillebror Leon vasker fingrene flere ganger hver dag, og håper det skal drepe koronaviruset.

Søskenkjærlighet: Lukas (venstre), Emil og Leon har vært sammen døgnet rundt i noen uker nå. De liker det, men håper alt blir som før snart. Alle tre spiller både fotball og håndball, så de har vanligvis travle dager og helger. Moren deres, Inger Johanne Kolstad, sier hun var sikker på at de skulle krangle mye mer enn det de har gjort. – Det har gått bra, både med krangling og skole, sier Inger Johanne, som har delt på lærerrollen med sin mann, Jan Frode Kolstad – som jobber turnus. – Når det gjelder trening, som de vanligvis liker, er det ikke lite artig med egentrening. I hvert fall ikke for de to minste, sier pappa, som trener crossfit hjemme i hagen i lag med Emil (12).  Foto: Trine Binde Bratberg

De kan begynne å gå rundt i stua, så kan vi rekke opp hånda om det er noe vi lurer på

Nyheter

– Koronaviruset er noe vi smitter hverandre med. Jeg håper det dør snart, sier sju år gamle Leon, som går i 2.-klasse ved Steinkjer skole. I lag med storebrødrene sine, Lukas og Emil – som går i 3. og 7.-klasse, har de bare vært sammen med mamma og pappa de siste ukene.