"Steinkjerøvelsen 2020"

Utsetter stor øvelse på grunn av koronasmitten

Robert Øyen (venstre), Håvard Guin, Odd Steinar Rønne, Per Henrik Bykvist, Odd Harald Austli og Thomas Rørvik skal ikke øve på en ulykke som handler om farlig gods i første omgang. Den store Steinkjerøvelsen 2020 utsettes inntil videre.  Foto: Trine Binde Bratberg

Nyheter

Den planlagte "Steinkjerøvelsen 2020" utsettes inntil videre. Det sier Per Henrik Bykvist i politiet.
Steinkjerøvelsen 2020 skulle gjennomføres tirsdag 31. mars. Planen var å øve med ei ulykke som handler om farlig gods. Den årlige Steinkjerøvelsen initieres av og eies av Steinkjer kommune, og nødetatene er en nødvendig del av den.
- Vi har foretatt en helsefaglig vurdering, og slik situasjonen er nå i forhold til koronaviruset, er det besluttet av vi utsetter øvelsen inntil videre. Det gjelder etter hvert veldig mye av de planlagte aktivitetene i politiet, sier Bykvist.