Vinterfest klar for storinnrykk i Steinkjerhallen

POPULÆRE: Vazelina Bilopphøggers trekker publikum fra hele landet til Steinkjer. 

Nyheter

I morgen, lørdag, er det klart for årets utgave av Vinterfest, som denne gangen arrangeres i Steinkjerhallen for første gang.

– Vi var et år på Dampsaga etter at vi droppet teltet på torget, og nå er vi klare for Steinkjerhallen. Vi får god hjelp av de ansatte i hallen, som har mye erfaring og er proffe på arrangement, sier daglig leder i Vinterfest, Lars Ingvaldsen.

Så langt er det forhåndssolgt hele 1200 billetter, men arrangørene håper på 1500.

– Vi skal i utgangspunktet rigge opp på to håndballbaner, men hvis det blir større pågang, så har vi mulighet til å ta med den tredje håndballbanen, og da har vi plass til nærmere 3000, sier Ingvaldsen.

Til årets Vinterfest kommer Vazelina Bilopphøggers med avskjedskonsert, samt Terje Tysland og trioen Busk, Eriksen og Sjøstrøm.

– Vi ser på forhåndssalget at Vazelina-konserten gjør at vi tiltrekker oss publikum fra hele landet, sier Ingvaldsen.

På dagtid lørdag er det Vinterfests barneprogram i friidrettshallen, og der stiller Lykkeland med ulike aktiviteter, og det kommer også en tryllekunstner.

Billetter kjøpes på nett på Hoopla, eller i døra.

– De som har kjøpt billett på forhånd har også mulighet til å bytte den inn i bånd på Brix på dagtid fredag og lørdag. De selger også bonger til arrangementet, avslutter Ingvaldsen.