Legendariske Ogndal rockeklubb gjør comeback:

Tilbake på parketten

En gjesteopptreden etter 12 år i dvale i ga mersmak. Nå vekkes flammen til live igjen og Ogndal rockeklubb har gjennomoppstått.

DANSEGLAD GJENG: Denne gjengen deltok på nybegynnerkurs og rockeøving på Gildevangen forsamlingshus i Røysing i helga. Fra venstre: Bak fra v. Ellen Brovold, Line Cecilie Eriksen, Guro Fossan, Anne Karine Inderberg, Sara Kristine Inderberg, Anton Solberg, Vidar Smestad, Anja B. Fossum Smestad, Svein Arne Giskås, Kristin Svarva Giskås, Leif Kjesbu, Vigdis Svarva Austheim, Kjersti Forr, Jon Arne Giskås, Arnstein Hermann (skjult bak), Lena Sjem, Jørgen Sverkmo, Sigrid Elise Forr, Mona Gjermstad, Olav Asklund, Inger Holde Kjesbu, Vidar Austheim. Fremst fra v. : Thea Fossan, Stian Lillemark, Tonje Åsenhus, Martine Solberg, Trond Myrslo, Anne M. Susegg, Cecilie Hågensen, Malin Svarva Austheim, Gunhild Fossan, Roar Fossan. Foran: Kenneth Langås og Kristian Svarva Austheim 

Nyheter

Ogndal rockeklubb var svært aktiv på 1980- og 1990-tallet og engasjerte både unge og voksne til svingom på dansegulvet, og det var ikke bare ungdommene fra ungdomslagene Ogna og Øvre Ogndal som lot seg inspirere.