Hva skjer i det 70 år gamle branntårnet?

Det blir 14 leiligheter på brannstasjonen

- Den gamle brannmesterleiligheten i 2. etasje skal bli som ny, sier Sigbjørn Vikan.   Foto: Trine Binde Bratberg

Nyheter

Kosli Holding (Sigbjørn Vikan) skal bygge 14 leiligheter i kontordelen og gymsalen i den 70 år gamle brannstasjonen i Steinkjer. Vikan kjøpte brannstasjonen av Steinkjerbygg 1. januar - og allerede er stasjonen fullstendig strippa innvendig. Det eneste som er igjen er betonggulv- og vegger, tak og søyler.
- Planen er at de første leilighetene skal være innflyttingsklare før jul, sier Vikan, som tirsdag morgen orienterte om planene da det ble holdt et møte i den gamle gymsalen på brannstasjonen hans. Det var Byutviklingsforum Steinkjer, som arrangerte et åpent møte for alle. Det var mange som deltokl