Inderøyninger på reklametur i Steinkjer

Inviterte folk til bryllup

Amatørskuespillere på artig stunt på Amfi i Steinkjer.  Foto: Privat

Nokas ble tilkalt da noen trodde de drakk alkohol. Det gjorde de ikke. De bare lot som.  Foto: Privat

Kjetil Engan var med på morroa. - Jeg bøyde meg ned helt spontant. Jeg er revyartist i Mainnssangen, og likte måten de lagde PR på.   Foto: Privat

Det var faktisk noen som ønsket å bli velsignet av paven.  Foto: Privat

Nyheter

Lørdag var medlemmer i Sandvollan Teaterlag på reklametur på Amfi. De inviterte alle de så til bryllup kommende helg.
- Før vi kom inn på Amfi var det en ukjent person som ville ha velsignelse. Han satte seg på kne - og prosten velsignet ham, sier Svein Willy Gundersen, som er én av de åtte aktørene som er med i årets teateroppsetning på Sandvollan.

Lørdag 29. februar er det premiere på farsen "Bryllup i kikkerten" i bygdas samfunnshus.

Gundersen sier de gikk rundt og pratet med folk på kafeene, i noen butikker og ellers litt rundt omkring. Samtidig som de inviterte til bryllup.

- Det var mange som ble forundret da de ble invitert til bryllup. Flere lurte nok på hvilken gjeng dette var - og en del trodde nok det var et utdrikkingslag. Pastoren, med pavehatt var freidig nok til å gå inn på polet å spørre om påfyll på lommelerka. Lerka ligger jo i en slags bibelveske, sier Gundersen, som selv har rollen som pave.
- Det stuntet førte til at en vekter ble tilkalt, da de trolig trodde vi drakk alkohol. Men vi hadde kun vann på lerka. Det kom en trivelig dame fra Nokas, som tok det hele med humør. Hun ble også invitert til bryllup på Sandvollan.

Det er premiere lørdag 29. februar. Øvrige forestillinger er 3., 5., 9. og 11. mars.


Premiere 27. februar:

Klart for russerevy igjen