«Vaffelhjarte» for hele familien

Teater og vaffelfest på Dampsaga tirsdag kveld.

VAFLER MED MER: Det blir både latter, rampestreker og alvor med Trille, Lena og de andre i «Vaffelhjarte» på Dampsaga tirsdag. Før forestillingen blir det også vaffelfest. 

Nyheter

Maria Parr er blitt omtalt som vår nye Astrid Lindgren og norsk barnelitteraturs nye superstjerne. «Vaffelhjarte» kjenner mange også fra TV-serien på NRK med sanger som «Bestevenn» og «En farfar i livet» av Odd Nordstoga.

Denne våren kan barn, foreldre og besteforeldre oppleve «Vaffelhjarte» som teater på turné med Riksteatret til 55 steder over hele landet. Steinkjer er det ene av to stoppesteder i norddelen av Trøndelag.

«Vaffelhjarte» handler om de to barna Trille og Lena i den lille bygda Knert-Mathilde. Vi følger de to oppfinnsomme barna gjennom liv og vaffelrøre ett helt år. De finner på masse moro, gjør rampestreker og har hemmeligheter sammen. Maria Parr er kjent for å skrive om temaer som barn kan kjenne seg igjen i. Som redselen for å miste de man er glad i. Eller lure på om du betyr mindre for vennen din, enn det vennen din betyr for deg?

I forkant av forestillingen på Dampsaga tirsdag kveld, arrangerer kulturhuset «Vaffelfest» i Foajeen. Her spanderer samarbeidspartner Coop Obs Steinkjer vaffel til publikum. Under Vaffelfesten vil også de unge skuespillerne fra forestillingen komme og framføre diktene som blir premiert fra en diktkonkurranse om «Vennskap».