Klart for ny runde med Næringslivets hedersaften

STOR INNSATS: Anita Østby og Kirsti Arntsen ble behørig takket for sin store innsats med arrangementet i 2019.  Foto: Tore Vikan

Nyheter

Næringslivets hedersaften ble arrangert for første gang i fjor, og nå er det klart at det blir en ny runde i år. Årets arrangement går av stabelen torsdag 12. mars i Steinkjer rådhus.

Næringslivets hedersaften er en festkveld for og med næringslivet og utviklingsaktører i Steinkjer. Kvelden byr på prisutdeling i 6 ulike kategorier, festmiddag, kulturelle opplevelser og nyttig nettverksbygging.

Populært tiltak

Steinkjer Næringsforum ønsker å inspirere næringslivet for fremtiden og motivere til videre verdiskaping av å bli sett, og trekker fram at av 11.000 arbeidsplasser i Steinkjer kommune, så står privat næringsliv for 7.200 av dem.

Etter fjorårets debut, fikk arrangørene det de omtaler som fantastiske tilbakemeldinger, blant annet:

"Flott arrangement som hever synlighet og betydning av næringsliv i samfunnet"

"Lærte utrolig mye om næringslivet i Steinkjer."

"Imponerende godt gjennomført arrangement, fra A til Å! Vi trenger å feire!"

Suksess på første forsøk

Se stort bildegalleri fra Næringslivet Hedersaften.


Erfaren konferansier

I fjor var det Haddy N'Jie som ledet kvelden, og i år er det Mads Bones fra Trøndelag Teater som skal være konferansier.

Mange trøndere er etter hvert ekstra godt kjent med Mads gjennom hans låtskriverrolle i sangen "Æ e Trønder..."

Kvelden byr på prisutdeling, underholdning og feiring fra scenen, samt festmiddag servert av kokkene til Quality Hotel Grand.

Steinkjer næringsforum ønsker også innspill på kandidater til prisene som skal deles ut. Du kan nominere priskandidater innen 10. februar HER