Vårt Hjem starter Barnas kulturscene:

Nytt kulturtilbud for barn

BARNESANG: Jorid Vorum i Fritt spillerom er første innslag på Barnas kulturscene med barnesangkurs. Det er ikke sikkert Erik Jensen blir med som «ekorn-fører» på kursene ... 

Nyheter

Vårt Hjem går stadig nye veier for å nå ut til et bredere publikum. Nylig lanserte de LYTT! – en serie konserter der det skal være fritt for snakk og støy mens artistene spiller, og nå kommer de med et tilbud til de yngste: Barnas kulturscene.

– Vårt Hjem er mye mer enn en pub, og lokalene våre kan brukes til alt mulig. Dette blir ulike arrangementer for barn i ulike aldre, og vi ser for oss å tilby flere kunstuttrykk, samt friluftsaktiviteter som fisking, forteller bookingansvarlig Erik Jensen.

Starter med barnesang

Først ut på Barnas kulturscene er Jorid Vorum i Fritt spillerom, som starter opp med barnesangkurs 8. februar.

– Det blir kurs på formiddagen lørdager for barn fra 2–4 år, og fra 4–6 år. Kursene går fram til påske, med to frilørdager underveis. Jeg har ikke hatt barnesangkurs i helgene før, så det blir spennende å prøve, sier Vorum.

Kursene avsluttes med en liten konsert lørdagen før påske, der barna får vise fram noe av det de har lært.

– For at det skal bli strukturert og forutsigbart, ønsker vi at de som vil være med melder seg på på forhånd, sier Vorum.

Uvant lokale

– Barnesangkurs på en pub er kanskje litt utradisjonelt?

– Vi ønsker som sagt å få vist fram at lokalene kan brukes til mye forskjellig, og barnesangen vil foregå inne på eventrommet, sier Jensen, og legger til at det meste på Barnas kulturscene vil foregå på dagtid i helgene, men at det også kan bli arrangement på ettermiddagstid i ukedagene.

– Jeg hadde aldri tenkt på Vårt Hjem som et sted å holde kurs, men jeg tror det blir veldig bra, sier Vorum.