Klar for Vinterfest

Terje Tysland kommer til Vinterfest 7. mars 

Nyheter

Tidligere har Vazelina bilopphøggers og Vidar Busk blitt annonsert til Vinterfest i Steinkjerhallen 7. mars. Nå er nok et navn kommet til på plakaten.

Terje Tysland er kjent som kongen av festlokalet. En levende legende, som har betydd mer for norsk rock i snart 50 år, enn musikkjournalistene i Akersgata noen gang vil fatte. En artist som appellerer både til ungdom og voksne. 

– Med både Terje og Vazelina på plakaten, samt Vidar Busk med trio som løftet stemningen i teltet under siste års Steinkjerfestivalen til nye høyder, så er vi helt sikre på at dette blir et av vinterens absolutt store høydepunkt, forteller en oppglødd Lars Ingvaldsen, daglig leder i Vinterfest i en pressemelding.

Han forteller at det allerede er solgt omtrent tusen billetter, og da mest til folk fra andre deler av landet. Med Terje på plakaten vil nok trønderne få ut fingeren også.

– Vi opplevde ekstrem stor interesse fra hele landet da vi slapp Vazelina Bilopphøggers, og solgte veldig bra før jul, sier Ingvaldsen, og legger til at dette også blir Vazelinas siste konsert i Trøndelag noensinne på Steinkjer. 

Terje selv gleder seg svært mye på å komme tilbake til Steinkjer. Han spilte også på den aller første Vinterfesten. Den ble utsolgt, og nå satser trønderrockeren på reprise. Den rufsete og folkekjære rockeren lover at taket på Steinkjerhallen reiser seg når han og bandet peiser på med låter som "Send mæ en øl" og "Gutta på by'n".

Bak arrangementet Vinterfest står Café Madam Brix, Steinkjerfestivalen og Kortnebbgåsas ve & vel.