Steinkjer-Avisa 25 ÅR SIA

Sølvbryllup på alle tre

Viet i Stiklestad: Linda Brandsås, Kvam, og Ståle Berg, Sparbu, ble viet i Stiklestad kirke. – Jeg er fra Verdal, så derfor giftet vi oss i Stiklestadkirka, sier Ståle. 

Viet på Skistua: Gunhild Kvistad og Atle Dengerud, Steinkjer, ble viet på Skistua på Byafjellet. – Det var heldigvis mye finere vær på nyttårsaften den gang, sier Gunhild. 

Nyheter

For 25 år siden var det bilde av tre brudepar i Steinkjer-Avisas første utgave i januar 1995. De tre parene hadde alle giftet seg nyttårsaften. Etter en liten ringerunde kunne vi gratulere alle de tre parene med sølvbryllupsdag.

"De såkalte OL-boligene i Steinkjer er nå ferdigstilt og stort sett tatt i bruk. Til sammen er det bygget 20 boligenheter fordelt med seks leiligheter på Sagtomta i Sparbu, åtte serviceleiligheter i tilknytning til Hamrun eldresenter – og seks leiligheter i Risgropa ved Fagerheim".

"Giplingpila peker oppover", sto det i en overskrift. "Byggmakker Gipling har gjort unna et nytt rekordår. 1994 ga en nettoomsetning på 66,1 millioner kroner, og dette var en økning på 11 prosent fra året før".

"Svenske kan redde Sæli", sto det i en annen overskrift. Det var snakk om snøkanoner. Tradisjon tro var det lite snø i Henning der Sæli skisenter var lokalisert, men dette året var fem snøkanoner ventet til alpinanlegget fra Sverige. Det var også montert en 200 meter lang vindskjerm for å hindre at snøen skulle blåse bort.