Chef byr på gratis lunsjkonserter

Christer Oksvold og de andre på Chef mathallen byr i vinteren på gratis lunsjkonserter for gjestene på lørdager.  Foto: trine

Nyheter

CHEF Mathall, Spiseri og Catering forteller i en pressemelding at de utover etterjulsvinteren byr spisegjestene på gratis lunsjkonserter gjennom konseptet "Live lunsj hos Chef".

Hver lørdag kl. 13 blir det formiddagskonserter på restauranten i Kongens gate. Her får restaurantens lunsj-gjester overvære rundt 60 minutter lange konserter med dyktige lokale artister. 

Først ut lørdag 13. januar, er Gisle Aarlott. Han er en kjent mann for mange i Steinkjer, og spiller selvskrevne låter. Han har gitt ut flere album - både med bandet sitt, Clarion Call og solo. Aarlott står også som kjent bak kulturarrangementet Slabberaset.

Påfølgende lørdag, den 18. januar, er det klart for Jan Erik Moe (Big Moe). Moe er en avholdt bluesartist fra Steinkjer med flere albumutgivelser med makkeren Jolly Jumper. Han har til og med fått en egen burger kalt opp etter seg hos Chef (denne vil selvsagt selges for en god pris under konserten hans).

Lørdag 25. januar er det Robert Hofstad som står for musikken. Hofstad er en aktiv musiker, lydprodusent og trubadur fra Steinkjer. Han spiller kjente, kjære låter og skaper knallgod stemning hvor enn han opptrer. 

Det vil etterhvert kunngjøres flere artister til "Live lunsj hos Chef"-

Det er fri inngang, men gjestene oppfordres til å legge igjen en liten slant i hatten som sendes rundt av servitørene, eller vippse et selvvalgt beløp.