Sparbu teaterlag svikter aldri sitt publikum

Klart for trekkspillkomedie

Lolitas renseri: Her øver Ola Botns gammeldansorkester til trekkspillfestival. Lolita Pepita Bakken (Ida Melgård) driver Lolitas renseri. Bak henne står orkesteret. F.v. Sivert Melgård, Bjørnar Austheim, Vetle Røsten Granås, Lorens Arild Ramberg og Leidulv Holan. Totalt er de 12 aktører på scene, og med alle foran og bak scenen, i sminkerommet, på kjøkkenet m.m., er det totalt 40 personer som er med.  Foto: Gerd Barkhald

Dette stykket er enda galere, skarpere og råere enn «Bønder i solnedgang»

Andreas Melgård - leder, produksjonsleder og orkesterleder i Sparbu Teaterlag
Nyheter

Det er ikke jul uten at det er forestilling på Åsheim i Sparbu. Det sørger det snart 100 år gamle teaterlaget for. 6. juledag er det «Trekkspillkrigen» som står på plakaten.