Håndball

Ogndal er suverene

Nederst fra venstre: Elisabeth Bergli, Linn Svartkjønneng og Christina Rostad. Midten fra venstre: Anita Solbakken, Mette Hanssveen, Sarah Persgård, Kristine Sakshaug, Elise Oslo Juli, Lene Langfjord Furuli, Sandra Brattgjerd og Kent Jøran Knutsen. Bak fra venstre: Christina Brekken, Tora Stock, Katrine Nordseth og Tina Sundfær Kihl.  Foto: Privat

Nyheter

Ogndals håndballdamer i 4. divisjon ligger som nr. 2 på tabellen etter at de feide Kolvereid av banen med 39-14 søndag 15. desember i Steinkjerhallen, og tok dermed sin 6. strake seier overbevisende.

Kolvereid ga hjemmelaget ingen motstand og spørsmålet var bare hvor stor seieren ville bli. Jentenes stryke er et godt forsvar og målvaktsspill som dermed resulterer i mange kontringsmål for de løpsvillige jentene fra Ogndal.

Skogn troner øverst på tabellen på grunn av flere spilte kamper. Vi tror det er nettopp Skogn som kan bli den største motstanderen til Ogndal og disse kampene blir ikke spilt før etter jul. Ogndal har også et 5. divisjonslag slik at alle jentene har et kamptilbud  ut i fra sine forutsetninger. Dette laget har også gjort det bra, og med 4 seire og 3 tap  ligger laget på 5. plass på tabellen.

Kaptein for 4. divisjonslaget  Katrine Nordseth, sier de i år har samlet en herlig gjeng med jenter  som er treningsvillige og har godt humør på trening og kamp. «Det viktigste før, og underveis i sesongen, har vært å ha fokus på humør og samhold, og da har resultatene også kommet! Det er veldig gøy for noen av oss mer rutinerte spillerne at det kommer opp så mange gode yngre spillere som bidrar», sier Nordseth.

Spillerstallen øker stadig og er pr. dato på 31 spillere. Vi har gode treninger og spillerne legger ned en kjempeinnsats på hver trening som gir gode resultater i form av egen utvikling.  Det skriver Anita Solbakken til Steinkjer-Avisa.