Steinkjer-Avisa - 20 ÅR SIA

Gavmilde barn i Follafoss

Follafoss barnehage: Foran f.v. Karl Håkon, Vegard, Frida, bjarte, Joakim (bak), Sverre, Jim Henrik, Lone, Lise Reidun, Erik og Christoffer ville gjerne gi, ikke bare få. De hadde plukket ut både leker og klær, og pakket dem inn selv. 

NTE Ekspert var gavmilde: Truls Austheim Kne (f.v.), Jan Arne Engan fra Expert, Tonje Furuli, Thomas Lysfjord, Magnus Vang Johansen og Inger Lise Vang fra Sørlia barnehage. Barnehagen ble frastjålet en del elektrisk utstyr den gang. 

Rygg skole: Det var bare to førsteklassinger ved Rygg skole den gang. Fra venstre Anders Vanebo Skilbrigt, klassestyrer Mari Ann S. Øksnes og Karen Anna S. Øksnes. 

Lysheim skole: "Blir dette den siste juleforestillinga ved Lysheim skole? Alle elevene er med i syngespillet Juleevangeliet". Det var 40 elever ved skolen den gang. 

Flekstad skole: – var på skogstur, og sannelig traff de ikke både Blånisser og andre nisser. Det sto ikke navn på elevene og nissene, men en del kjenner nok noen. 

Nyheter

"De kom med buss til Steinkjer – de 12 barna fra Follafoss barnehage. for på Globus står det et stort juletre med mange gaver under seg. Disse gavene skal inn i julenissens trailer og kjøres til Latvia. Der venter foreldreløse- og funksjonshemmede barn på dem".

Sørlia barnehage ble rundstjålet. Tyver tok både TV, video, cd-spiller og en trådløs telefon. Det gjorde NTE Expert noe med. De inviterte barnehagen til butikken og ga dem det de mistet.

"Det øves på Juleevangeliet på Lysheim skole. Musikkspillet engasjerer alle de 40 elevene ved skolen. Kvelden før politikerne i Steinkjer bestemmer om skolens løp videre. Blir Juleevangeliet teppefall for Lysheim skole?"

"Elevene ved Flekstad skole trodde de var alene da de før jul bega seg ut i skogen ved Haug for å finne juletre til skolen, men der var det både isbolnisser og blånisser ...