Nylund returnerer til SFK

Sondre Nylund gjør comeback i SFK.  Foto: Johan Arnt Nesgrd

Nyheter

Sondre Nylund har signert for Steinkjer fotballklubb, og gjør dermed comeback i klubben han har spilt ni sesonger tidligere. Det melder SFK på sin hjemmeside.

Sondre Nylund gikk fra Steinkjer til Egge før denne sesongen, og har vært spillende trener for Egge i 2019, og scoret 24 mål i femtedivisjon.

I 2018 spilte han 27 kamper og scoret 5 mål for SFK i tredjedivisjon.

Midtbanespilleren som spilte for Steinkjer første gang allerede 2010 blir en solid forsterkning for Steinkjer fotballklubb, mener Andreas Holmberg som er klubb- og spillerutvikler i Steinkjer fotballklubb.

– Han blir viktig en brikke i vår lagbygging. Sondre er en spiller som brenner for Steinkjerfotballen. I min tid i Levanger hadde jeg et sterkt ønske om å få og få Sondre som spiller dit, med nå har jeg endelig lykkes med å signere han på mitt lag i Steinkjer. Det gleder meg stort, sier Andreas Holmberg i saken på klubbens hjemmeside.