1. plass og finaleplass til Hanna Kristine

  Foto: Steinkjer kommunale kulturskole

Nyheter

9. november deltok Hanna Kristine på en regional konkurranse som ble arrangert i Kimen kulturhus i Stjørdal. Nå er hun kvalifisert til å delta på den nasjonale finalen i Oslo som arrangeres på Norges musikkhøgskole 17–18. januar 2020

– Steinkjer kulturskole er stolt av vår kulturskoleelev Hanna Kristine Loeng Jullumstrø. Vi gratulerer med 1. plass og finaleplass i Ungdommens musikkmesterskap, sier Svein Kåre Haugen, som er rektor ved Steinkjer kommunale kulturskole. Han kjenner ikke til at noen fra Steinkjer har oppnådd dette tidligere.

– Det er nok mye fordi vi har Hwasue Varberg som klaverlærer, sier Haugen.

Steinkjer kulturskole er et lovfestet kommunalt tilbud og tilbyr opplæring i dans, musikk, teater og kunst. Kulturskolen samarbeider med frivillig kulturliv, det øvrige profesjonelle kulturlivet og skolene i kommunen.