Røde Kors og Obs samler inn julegaver

Varehussjef på Obs Steinkjer, Geir Ove Reitan, oppfordrer folk til å legge en julegave under juletreet deres. - Det varmer å se at folk tenker på dem som kanskje ikke har det så bra.  Foto: Trine Binde Bratberg

Nyheter

I samarbeid med Røde Kors samler Obs Steinkjer inn julegaver til barn i lavinntektsfamilier.
Det sier sponsor- og medlemsansvarlig i Obs, Ann Mari Bade.

- Når julen nærmer seg er det dessverre mange, både barn og foreldre, som har litt vondt i magen. Det er ikke alle som har mulighet til å ta del i overfloden mange tar for gitt. Dette ønsker vi i Coop å bidra til å endre, sier Ann Mari Bade.
Det er andre året Obs arrangerer denne juledugnaden i lag med Røde Kors.
- Juledugnaden startet opp i fjor i enkelte av landets Obs-varehus, og det kom inn over 2.000 julegaver til barn og unge, som ellers ikke ville fått noen gave. Med en så stor giverglede over hele landet har alle Obs-varehusene i år meldt at de vil være med på å skape juleglede for dem som har begrensede ressurser, sier Bade.

Varehussjefen på Obs i Steinkjer, Geir Ove Reitan, sier det varmer å se at det er et så stort engasjement og så stor giverglede blant deres kunder og medeiere.

- Det er jo tross alt dette julen egentlig dreier seg om, nemlig å ta litt ekstra vare på våre medmennesker. Vi på Obs Steinkjer gleder oss til å samle inn gaver sammen med Røde Kors. Det kommer til å skape en flott julestemning i varehuset, sier Geir Ove Reitan.

Det står et stor juletre ved inngangen til Obs. Fram til og med 15. desember kan folk legge en pakke under treet der.
- Man velger selv hvem gaven man gir skal være tilpasset, sier Reitan.

Det er sikkert smart å skrive en lapp på pakken, om det passer til gutt eller jente. Og hvor gamle de er.