Nye artister klare for Vinterfest

TRIO: Vidar Busk og trioen Busk, Eriksen og Sjøstrøm er siste tilskudd på artistlisten til Vinterfest. 

Nyheter

Med i underkant av 1000 solgte billetter allerede, ligger det an til at Vinterfest i Steinkjerhallen blir et av de virkelig store arrangement på Steinkjer neste år. Vidar Busk og trioen Busk, Eriksen og Sjøstrøm er siste tilskudd på artistlisten denne kvelden. Alle som fikk med seg den forrykende konserten med Busk, Eriksen og Sjøstrom i NTE-teltet under Steinkjerfestivalen sist sommer, vil nok glede seg ekstra over at trioen nå kommer tilbake til Steinkjer.

– Det kokte i NTE-teltet under konserten i sommer, og vi håper på samme gode stemning når de spiller i Steinkjerhallen i vinter, sier Lars Ingvaldsen, daglig leder i Vinterfest.

Kokte gjorde det også da billettene til vinterens Vintertfest ble lagt ut for en liten måned siden. Arrangørene solgte over 500 billetter på en knapp uke, og fikk telefoner fra hele Norge fra ivrige Vazelina-fans.

– Vi har solgt billetter til folk fra Slependen i sør, til Bodø i nord og Sandnes i vest. Størsteparten av salget er fra tilreisende, så vi tror det blir en gullkantet helg for hotell- og restaurantbransjen i byen, forteller Ingvaldsen. Når steinkjerbyggen får ut fingeren, vil det nok fort gå mot utsolgt, konkluderer Ingvaldsen med. Og de som ønsker å slippe billig unna, bør kjappe seg med å kjøpe billett.

– Vi skrur opp prisen litt neste uke, men kjører på med rabatterte billetter frem til jul, før vi skrur opp til fullpris etter jul, sier Ingvaldsen.

Busk, Eriksen og Sjøstrøm blir ikke siste tilskudd på artistlisten. En artist til av nasjonal størrelse vil bli lansert like over jul, og kanskje blir det plass til noen lokale helter også.