Steinkjer-Avisa for 20 år siden:

Kino, barn og butikkdrift

1.-klasse vålen skole: Reidun Grande, Kaja Charlotte Vangstad, Åsmund Delbekk, Rannveig Bjørnsdatter Hagen, Jørgen Svane, Andreas Andersen. 

figga barnehage: Unge kunstnere ved Figga Barnehage. F.v. Magnus Nicolaysen, Vera Nybø og Maren Aurstad Rennan. 

ny butikk: Ida og Linn Brevikaas i deres nye butikk i Kongens gate. De solgte fritidsklær og helse kost. 

den store kinodagen: Nina Sund Schjetne (venstre), Gunnar Lorås og Eli Røthe gledet seg til Kinoens dag 13. november 1999. 

Steinkjer SFO: Bakerst f.v. Ida, Dina, Cornelia, Silje, Siri, Morten. Håkon, Ola og Patrik. Foran f.v. Oda, Ida Andrea, Marit, Anna og Regine. 

Nyheter

"Da Figga barnehage ble åpnet i 1988 var den en bedriftsbarnehage for Sparebanken, og har nettopp feiret sin 11-årsdag. I 1995 tok foreldrene over, og siden har den vært privat eid.

"Det åpnes stadig nye butikker i Steinkjer. En av de siste tilvekstene er Global Midt-Norge. Denne forretningen skal spesialisere seg på fritidsklær og helsekost".

"I år er det ti år siden den første kinodagen ble arrangert i Norge. I Steinkjer var det Samfunnshusets gamle kino som lokket til seg filminteresserte til å tilbringe dagen i de gamle røde lærstolene en høstdag i 1989".

"De er flinke loddselgere, ungene fra Steinkjer skolefritidsordning, og det var et populært tiltak de hadde laget i stand. Inntekten av salget skal nemlig gå til trivselstiltak for beboerne på Steinkjer sykehjem".