Elpros har bygd nye lokaler og leid ut lokaler til to andre bedrifter

Drar nytte av hverandre

Samlokalisert i nye lokaler: Blikkenslager Tommy Belsaas (f.v.), murmester Magnus Hagen, Jan Inge Haug og Roger Haug, som driver Elpros, er nå samlokalisert i Elpros nye bygning på Nordsileiret. – Dette ble en vinn-vinn-situasjon for alle tre firmaene. Vi drar allerede nytte av hverandre. 

Nyheter

For første gang er elektrikere, murere og blikkenslagere samlokalisert i Steinkjer. Det er de i Elpros nye lokaler på Nordsileiret.– Vi mener bestemt det er første gang at våre tre bransjer er samlokalisert i Steinkjer, sier Roger Haug og Jan Inge Haug, som driver Elpros (elektrikerfirma), murmester Magnus Hagen og blikkenslager Tommy Belsaas.

– Vi drar nytte av hverandre allerede.

Det var i sommer de tre firmaene flyttet inn i nye lokaler. Det er brødrene Roger og Jan Inge Haug som eier den 560 m² store bygningen som ligger på Nordsileiret nærmest Bogen.

Sikret seg tomt i 2014

– Vi har lett etter kontor og lager i flere år. I 2014 kjøpte vi tomt av kommunen, så vi hadde sikret oss et sted å bygge om vi ønsket det, sier Roger Haug, som har tegnet bygningen selv.

– Det ble til at vi ønsket å eie lokaler, og nå har vi fått det akkurat som vi ville, både ut- og innvendig, sier Roger Haug, som i likhet med sin bror, Jan Inge Haug, jobbet i NTE før. De har også jobbet andre steder før Elpros skjøt fart for fullt.

– Vi etablert firmaet i 2013, ansatte første personen i 2015 – og nå har vi vært ni ansatte ganske lenge. Vi ser for oss å bli litt større med det aller første, men vi skal ikke konkurrere med de største, sier brødrene Haug, som for tiden har to spanjoler på besøk.

Vinn-vin for alle tre

– Vi ble kontaktet av et spansk firma – med forespørsel om montering og installasjon av bomstasjoner. Det er et spennende prosjekt. De to spanjolene bor på Føllingstua Camping – og synes det er nokså kaldt her. Vi forberedte dem på at det var kuldegrader i Steinkjer og Verran, men vi visste ikke at det ble fullt så kaldt, sier Roger Haug, som har gitt bort hanskene sine til spanjolene.

Blikkenslager Tommy Belsaas er en erfaren blikkenslager. Han har tre ansatte i tillegg til seg selv.

Var som en juledag

– Det var som en juledag for oss å komme hit. Både lokalene og beliggenheten er utmerket for vår virksomhet, sier Tommy Belsaas.

Murmester Magnus Hagen har to ansatte.

– Det var godt å komme hit på Nordsileiret. Før var vi lokalisert i Ogndal. Det er praktisk å være i Steinkjer – og det er godt å være lokalisert i lag med flere bedrifter. Vi drar også nytte av hverandre, sier Magnus Hagen.