Heder og ære til Tone

Coop-butikken i Kvam ble nylig kåret til årets butikk i Coop Midt-Norge. Ikke nok med det, sjefen ble kåret til Årets butikkleder.

Beste Marked-butikken: – Jeg setter pris på utmerkelsen. Det var godt å få den tilbakemeldingen, sier butikksjef Tone Hellem, som ble kåret til årets butikksjef i. Foto: Roger Lyngstad.  Foto: Roger Lyngstad

Nyheter

Det er Tone Hellem som er leder for Coop Marked-butikken i Kvam. På diplomet som hun fikk utdelt 18. oktober står det blant annet følgende: «Coop Marked Kvam topper listen over Markedsbutikker på flere viktige områder». Det står og at «butikksjefen er en erfaren og dyktig leder som utøver godt lederskap og kan vise til gode resultater i 2018. Godt lederskap sammen med et godt arbeidsmiljø i butikken har åpenbart bidratt strekt til det gode butikkresultatet i 2018».