En virkelig god Egge-årgang

Egge G16: Første rekke fra høyre: Trym Arnøy Solheim, Joachim Jenshus, Magnus Riseth Pedersen, Sondre Finanger Svenning, Sigve Hundset Rongli, Martin Fredly, Marius Møller Schiefloe. Andre rekke fra venstre: Oskar Rødsjø, Tor Erik Rapp, Konrad Tronstad, Erik Fjerstad, Brian Valla Hustad, Vegar Lægran Bratsve, Benjamin Sandblåst, Sivert Moen, Tormod Stamnes Enes og trener Martin Carlson. Magnus Moen var ikke til stede da bildet ble tatt. 

Nyheter

Egges gutter 16-lag har gjort sine saker meget bra denne høsten.

Sju seire og én uavgjort er fasiten denne høsten for Egges G16-lag. De har pøst inn med mål, og i statistikken står de bokført med 20 plussmål. Ekstra imponerende er det at laget utelukkende består av spillere som er 15 år. Det vil si at den samme gjengen skal spille i G-16-serien også neste sesong.

Trener Martin Carlson har fulgt laget hele sesongen, og han tror en av årsakene til de gode resultatene, er at laget har hatt et godt treningstilbud gjennom hele sommeren. Der har de hatt et godt treningstilbud, gutta har vært flinke til å møte på treningene, og det har vært en meget positiv treningskultur.