LHL med nytt tilbud til alle seniorer hver onsdag

Se bilder og les om LHLs aktiviteter i Steinkjer

Nyheter

I mai kom det nesten 100 seniorer for å høre om et nytt aktivitetstilbud som LHL og Aktivitetssenteret i Steinkjer ville tilby. Onsdag startet «Sprekere senior-tilbudet», som det heter.

Det var bare seks personer som deltok, men det får været ta skylden for. Det regnet og blåste, og de syntes trolig det var mye bedre å sitte inne onsdag formiddag, alle dem som satt inn på aktivitetssenteret ved Bystranda og spilte bridge eller gjorde andre ting. Eller koste seg med kaffe, om de ikke satt hjemme og tenke på at det var godt å slippe å gå ut i dritværet.

– Neste onsdag kl. 12 tror vi det kommer flere. Vi har fått signaler om at det er en del som har lyst til å være med på en enkel hverdagsaktivitet for å få en bedre helse, sier Jan Frode Hagstrøm, leder i LHL Steinkjer. Sprekere seniorer, er et trimtilbud LHL tilbyr i samarbeid med Saga FT ved naprapat Øyvind Dalen. Det er for alle.

LHL tilbyr veldig mye

LHL (Landsforeningen for hjerte- og lungesyke) i Steinkjer har veldig mye å tilby. Mandagene har de strikkekaffe på aktivitetssenteret, tirsdag og onsdag er det bridge, og torsdagene har de varebingo. Torsdagene arrangerer de også vanngym på Dampsaga Bad.

– Eldste deltaker er 99 år, så det er absolutt noe for alle. Mandag, tirsdag, onsdag og torsdag trener vi en time på Saga FT fra kl. 16-17, og onsdag fra kl. 12–13 arrangerer vi nå «Sprekere senior», som vi startet med denne uka, sier Hagstrøm, som har mer å tilby.

Foreningen har en stor og fin hytte med plass til 30 personer i Sætervika. Den kan leies. LHL har tre medlemsmøter i året, hvorav det ene er sankthansfeiring på LHL-hytta i Sætervika.

– Vi har selvsagt også årsmøte - med festmiddag, dans og underholdning på et dertil egnet sted i byen. Medlemsturer har vi også, og de er svært populære. Det bruker å være dagturer i samarbeid med Pensjonistlaget.

Basar 2. november

Før jul arrangere LHL basar.

– I år er basaren lørdag 2. november – i det nye aktivitetssenteret i Skippergata ved Bystranda. Basaren bruker å være veldig godt besøkt, og det håper vi skjer i år også. Våre trofaste damer legger ned stor innsats gjennom året for å kunne gjennomføre basaren.

LHL Steinkjer er deleier i Reko AS. De eier Reko i lag med Inderøy, Verran og Steinkjer kommune. LHL eier 49,8 %.


Det nye Aktivitetssenteret er nå åpnet på Drivhuset ved Bystranda

Folk likte det de så