Klart for Sparbudagen

Kommer 40 utstillere: Brit Opsal og Tor Lånkan har mange års erfaring med å arrangere Sparbudagen. – Dagen ble første gang arrangert tidlig på 80-tallet – da på Åsheim. Nå er vi i Mærehallen – og der har vi plass til akkurat så mange utstillere som det kommer. Og det er 40, sier Tor Lånkan.  Foto: Trine Binde Bratberg

Nyheter

Lørdag 2. november håper arrangørene av Sparbudagen 2019 at det kommer mange som ønsker å møtes i Mærehallen.

– Den årlige Sparbudagen skal være en møteplass for folk i bygda, der det også skal være mulig å gjøre en handel. De 40 utstillerne som kommer har helt sikkert noe å friste med. Kanskje som julegave også, sier Brit Opsal og Tor Lånkan, som er to av de fire medlemmene i arrangementskomiteen.


Kr 281.393 til Sparbu IL

Sparbu IL får mest av alle klubbene

Sparbu idrettslag får nesten dobbelt så mye i LAM-midler som neste lag på lista - og mange ganger så mye som de fleste andre lagene i Steinkjer og Verran.

 

Det er nemlig fire lag som arrangerer Sparbudagen 2019. Det er Mære sanitetsforening (eldre og yngre), Sparbu Bygdekvinnelag, Sparbu idrettslag og Sparbu historielag.

– Lørdag 2. november håper vi det blir fullt i Mærehallen. I tillegg til de mange utstillerne, kan vi friste med både kaffe og vafler, grøt, pøler og mere til.

– Hva har de 40 utstillerne å tilby dem som kommer?

– De selger alt fra hjemmebakst, duker og votter til honning og sjokolade. Produkter som er både spiselig og fornuftig å bruke, sier de erfarne arrangørene, som antyder at de trolig blir sittende i arrangementskomiteen til det gror mose på dem.

– Det er ikke akkurat rift om denne oppgaven, men når det er sagt så har vi lang og god erfaring – vi som er med.