Den nye eieren ser for seg et prosjektanslag på 35–40 millioner kroner

Sigbjørn kjøpte brannstasjonen

Fornøyd med handelen: Både Steinkjerbygg ved Svein Olav Hansen (venstre) og Sigbjørn Vikan er fornøyd med handelen. Ifølge en avisnotis fra 1950, la formannskapet den gang fram en finansieringsplan på kr 645.000 for 69 år siden. I dag ser Vikan for seg et prosjektanslag på 35-40 mill.  Foto: Trine Binde Bratberg

Folk må gjerne komme med forslag

Nyheter

Det er Sigbjørn Vikan som har kjøpt den gamle brannstasjonen i byen.
– Steinkjerbygg er meget tilfreds med at brannstasjonen har fått ny eier. En eier som ønsker å videreutvikle området til beste for byen – og som har mange tanker om hva eiendommen kan brukes til både på kort og lengre sikt. Det er Sigbjørn Vikan, sier Bjørn Kalmar Aasland og Svein Olav Hansen i Steinkjerbygg.