Greta Bylund til Kirkeakademiet

22. oktober holder forfatter Greta Bylund foredrag i menighetssalen i Steinkjer kirke. Det er Kirkeakademiet som inviterer til åpent foredrag. Foto: privat.  Foto: Privat

Nyheter

Tirsdag kveld kommer forfatter Greta Bylund til menighetssalen i Steinkjer kirke for å snakke om mystikk og kvantefysikk.

Det er Kirkeakademiet i Steinkjer som inviterer til foredrag med Greta Bylund i Steinkjer kirke tirsdag 22. oktober.

– Under tittelen «Kristne, ateister og nyåndelige, hva tenker vi om hverandre»?, vil Bylund snakke om mystikk og kvantefysikk, som hun omtaler som en kosmisk dans av endring og utvikling, sier Arne Groven, som er sogneprest i Steinkjer.

Etter foredraget kan alle delta i samtale med Greta Bylund.


 

Tidligere har hun gitt ut boka «Tekoppen og jeg, - ei lita historie om store spørsmål». Nå skriver hun på en ny bok - som heter «Den uendelige flyten».

Kirkeakademiet i Steinkjer ble etablert høsten 2013. De arbeider under tittelen « Lav terskel, under høy himmel». Kirkeakademiet er en åpen samlingsplass uavhengig av religiøs eller kulturell tilknytning. Det er en åpen kirke der de inviterer engasjerte innledere som skal informere og utfordre. Det er Oddleiv Gulstad som er leder. Står det på Facebook.